Menu

 

BOOTCAMP

Active Studio verzorgd Bootcamp training in Groesbeek. Het is een leuke full body workout in groepsverband. je bent altijd in een groep buiten aan het sporten en doet push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen. Alles wat we onderweg tegenkomen wordt hierbij gebruikt als trainingsmateriaal. Denk hierbij aan bankjes, boomstammen, trappen of klimrekken. Je voert niet alleen oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht, maar ook met het lichaamsgewicht van je mede-bootcampers.

Door onze Active bootcamp training Groesbeek verbeter je je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie.

Voor wie?

Iedereen die  minimaal 5 minuten kan joggen, kan deelnemen aan de outdoor trainingen van  Active Bootcamp Groesbeek. Deze minimumeis stellen we omdat we steeds van de ene naar  de andere plek joggen. De oefeningen die worden geboden zijn voor iedereen goed  te doen: er zijn lichtere fitness oefeningen voor beginners en zwaardere fitness oefeningen voor gevorderden.

De fitness trainingen verzorgd door Active Studio Bootcamp Groesbeekl zijn geschikt voor iedereen vanaf 14 jaartot 60 jaar.  Bootcamp is uitermate geschikt voor jongeren in de groei om op een verantwoorde en leuke manier aan krachttraining te doen. geen groep speciaal  voor jongeren.