Menu

 

 AANBIEDING

        
Doe mee aan Yoga/Pilates, JUMPING, Zumba, Switching, Spinning, Bootcamp, Steps, Pump of ga individueel sporten op onze Cardio/fitness apparatuur.

 ---------------------------------------------------

21dagen CHALLENGE
immuun boost

 

Ken je iemand bij active studio?
Dan kun je voor €20,00 mee als sportmaatje!

Nieuw!
De 21 dagen challenge- Fitter, slanker en een gezondere leefstijl.
Wie wil dit nu niet?

Inclusief:
◦Coaching/metingen
◦Voeding en menu’s
◦24/7 forum met vraag en antwoord
◦Extra proteïnen
Voor maar €99,- 
 

Hoe het werkt!

De 21 dagen challenge is in het leven geroepen omdat we na 21 dagen onze nieuwe leefgewoontes onbewust bekwaam hebben gemaakt. Of het nu gaat om afvallen, sportprestatie verbeteren of revalideren, we zullen het anders moeten doen dan dat we gewent zijn. De eerste 21dagen zijn cruciaal om resultaat te boeken en te behouden. Daar gaan wij je bij helpen!

We gaan beginnen met het maken van een afspraak met onze lifestyle coach. We bespreken je doelen en maken een plan om deze te realiseren. Het gaat altijd om de balans door calorie opname via juiste voeding en calorie verbruik door dagelijkse activiteiten en extra beweging met specifieke oefeningen.

Je lichaam samenstelling word bepaald; we kijken naar het totaal gewicht, vetpercentage, spier en vochtbalans van het lichaam.

We bespreken je dagelijkse activiteiten en er word een plan opgesteld voor extra specifieke oefeningen voor jou doel.

Uiteraard hoort daar ook een uitgebreid voedingsplan bij, met lekkere menu’s en tips

Eiwit speel hierbij een belangrijke rol. Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren. Een goede kwaliteit en de juiste verhouding aan spieren in je lichaam zorgen voor een extra optimale verbranding. Hiervoor krijg je voor deze periode het beste eiwit supplement mee naar huis met een smaak naar keuze. Deze is inbegrepen bij onze 21dagen challenge.

Samen bewegen is veel leuker en je behaald je doel makkelijker. Daarom hebben wij besloten dat je voor €20,00 een sportmaatje mee mag nemen. Je hoort het goed GRATIS zonder verdere verplichting. Ook je sportmaatje gaat volledig gebruikmaken van onze 21 dagen challenge incl onbeperkt sporten. Ja ook de eiwitten enz enz. Geweldig toch!

Als laatste hebben we ook een 21dagen forum opgestart binnen onze ACTICVEsports app, waar alleen de deelnemers toegang tot hebben. Hier kun je met elkaar afspreken om te sporten, elkaar stimuleren en mogelijk extra tips uitwisselen.

We hebben maar 10x2plekken beschikbaar dus maak snel een afspraak bij onze receptie.

Mvgr Jeroen en Aran

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


.
 

 

 

* vraag naar onze actie voorwaarden.